Falra mászunk a Framestore új szimulátorától!

0

A Gravitáció speciális effektusaiért Oscar díjjal jutalmazott vfx-stúdió, a Framestore a virtuális valóságban látja a jövőt.

Ezt pedig mivel is bizonyíthatták volna jobban, mint a héten elstartolt Trónok harca kapcsán megalkotott szimulációjuk prezentálásával. Az Oculus Rift és a Unity Engine közreműködésével létrehozott – a Game of Thrones: The Exhibition kiállításon elhelyezett – szimulátor segítségével beléphetünk Westeros földjére – egészen pontosan a Fekete Kastélyba – ahol liftbe szállva a Fal teteje felé vehetjük az irányt.

A hosszú emelkedés során a stúdió által részletesen kidolgozott jeges Észak tárul a szemük elé, miközben hajunkat a ventilátorok generálta hideg szél borzolja. Sajnos a szimulációs program egy részének megírására könnyedén előfordulhat, hogy George R. R. Martint kérték fel, hisz a Fal tetejének tényleges elérése előtt a katapultokkal tüzelő Vadak áldozatává válunk.

Az élményből természetesen a sorozat szereplői sem maradhattak ki, Maisie Williams (Arya Stark), Kristian Nairn (Hodor) és Gwendoline Christie (Brienne) közösen vettek részt a virtuális valóságba vezető uton.

Share.

Leave A Reply