Ikermonitort mutatott be a Philips

0

A Philips vadonatúj monitoregyüttese egyszerű megoldással aratott diadalt az ázsiai CES-ként is emlegetett Computex kiállításon.

A most zajló Computex show során renget vizuális munkákhoz is tökéletes megoldást lepleznek le a különböző gyártók, ám a Philips 19DP6QJNS 38 colos monitorával képes volt valami újdonságot vinni a lassan unalmassá váló felbontásnövelési versenybe. A közös alapra helyezett két egyenként 19 colos monitorból kialakított egymáshoz optimalizált törésszögben elhelyezett megjelenítő a szakmai zsűrire is hatással volt, hisz díjazásban részesült.

A 2 az 1-ben monitor 22,5 fokba dönthető csatlakozóinak segítségével pedig akár különálló eszközökként is használhatjuk őket. A speciális panoráma megjelenítés pedig tökéletesen alkalmassá teszi szemkápráztató méretű munkafelület kialakítására, melyen 3D-s modelljeink a készítés folyamata során szinte maguktól életre kelnek.

Az előzetes ígéretek szerint ősztől válik mindenki számára elérhetővé a dual-monitor, várható áráról azonban mélyen hallgatott a Philips.

Share.

Leave A Reply