A Method Studios egyszerűen elmagyarázza

1

A Method Studios nem bonyolította túl az oktatást és fogott egy rajztáblát, valamint egy fekete filcet annak érdekében, hogy elmondja, hogyan születnek a vizuális effektek.

Talán még a VFX területén igazán otthonosan mozgó emberek is szórakoztatónak fogják találni azt a gyors, egyszerű, ám mégis szemléletes megoldást, amivel a Method Studios röviden elmagyarázza, hogy miről is szólnak a vizuális effektek. Kedves gesztus ez tőlük, hiszen elég profik a szakmájukban és ha valaki el tudja mondani dióhéjban és szórakoztatóan, akkor azok ők. A világszerte kilenc irodával rendelkező stúdió teljes egészében a Deluxe Entertainment tulajdona és ahogyan korábban is leírtuk velük kapcsolatban, egy halom filmben közreműködtek, legyen szó az Into the Stormról, a Guardians of Galaxy-ról, a Herculesről, vagy a Robocopról. De nem csak a mozi, hanem a reklámok is profilba vágnak a Method Studios számára, amit a Fox Sports, az Acura, vagy akár a Maserati is megerősíthet.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Környezetépítés Method Studios módra - breakdown - Meshmag

Leave A Reply