A vámpírok is szeretik a vizuális effekteket

2

Dominic Cooper, a Dracula Untold egyik főszereplője elismerően nyilatkozott azokról a vizuális effektekről, melyek a filmben láthatóak.

A Gary Shore rendezésében készülő vámpíros moziról a színész elmondta, hogy az élőszereplős jelenetek és a speciális effektek alkotta látvány teljesen lenyűgözte és nagyon izgatott azzal kapcsolatban, hogy a közönség mit fog szólni hozzá. A Total Filmnek adott interjúban a Luke Evans és Charles Dance oldalán dolgozó Cooper ezt mondta: “van egy olyan jelenet, melynek a neve ‘the hand of the bat’ és ezzel kapcsolatban már alig várom, hogy lássam a közönség reakcióját. A csaták is lélegzetelállítóak és egyszerre hősiesek, ugyanakkor visszataszítóak, de itt már nagy szerepe van a vizuális effekteknek. Amikor egyetlen ember harcol rengeteg ellenféllel, akkor a nézőnek el kell hinni, hogy amit lát, az valóban úgy van és nem csak egy CGI valami”. A vámpíros sztorival dolgozó film már csak a témája miatt is rengeteg effektet igényel, de akinek felkeltette az érdeklődését, annak várnia kell az október elején esedékes megjelenésig.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.