Game of Thrones: a negyedik évad újabb titkai

0

A napot az HBO sikersorozatával kezdtük, így keretes szerkezetként azzal is fejezzük be, köszönhetően a Rodeo FX csapatának.

A stúdió ugyanis közzétett egy közel négyperces breakdown videót arról, hogy milyen VFX megoldásokat alkalmaztak az egyes jeleneteknél, mi pedig ismét elismeréssel biccentettünk a munkájukat látván. A montreali bázisú Rodeo FX a negyedik évadban mintegy százötven vizuális effekttel járult hozzá ahhoz, hogy a tengerentúlon hétről-hétre hétmillióan üljenek a tévé elé és lessék, hogy mi történik a sajátos látványvilággal megáldott sorozatban. Sébastian Moreau, a stúdió elnöke kimondottan büszke arra, hogy első tévés tapasztalataikat ebben a produkcióban szerezhették meg és kiemelte azt, ahogy a tömegeket mozgató jeleneteket, valamint a farkasokat kivitelezték.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply