Elindult a Meshmag!

1

Mint azt bizonyára észrevettétek, a nyár során egy érdekes projektet indítottunk útjára a meshmag.hu oldalon.

Egy olyan portál indulását készítettük elő, ahol a számítógépes grafikával foglalkozó, azt tanuló, vagy egyszerűen a terület iránt érdeklődő olvasók találhatnak érdekes híreket, cikkeket, interjúkat.

Szándékunk szerint az amatőr műkedvelőkhöz és feltörekvő fiatalokhoz ugyanúgy szeretnénk szólni, mint a profi VFX szakemberekhez. Ideális esetben persze ez utóbbiakról írnánk legtöbbször az előbbiek legnagyobb örömére. Cikkeink közt ugyanis rendre megjelennek majd a komolyabb stúdiók munkái, különös tekintettel a hazai kötődésű grafikusokra, cégekre.

10354728_897324250283020_6994381938895061948_n

Haraszi Tibor – szerkesztő

twitter.com/haraszi

Az oldalunk, mint az már említettem a nyár eleje óta fut, és most már elég tartalommal töltöttük meg – és eleget teszteltük – ahhoz, hogy kijelenthessük: Kész vagyunk. Így pedig, ezzel a felvezetéssel egy picit szélesebb körben is elkezdjük népszerűsíteni, mivel pedig fórumunk is élesben működik már, szeretnénk ha megírnátok benne, hogy mennyire tetszik nektek a Meshmag. Találtok-e benne olyan részeket, amelyeken szerintetek javítani kellene, vagy esetleg van-e olyan tartalom, amit hiányoltok.

Jó olvasgatást kívánunk:

A Meshmag csapata

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply