Az Atomic Fiction kulisszái mögött

0

A The Foundry videós sorozatának legújabb részében az Atomic Fiction stúdió alapítóit ismerhetjük meg és azt, hogy számukra mit jelent a VFX és a CGI.

A bő ötperces filmecskében a két társalapító, Kevin Baillie és Ryan Tudhope beszélnek arról, hogy számukra milyen kihívásokat tartogattak a Star Trek: Into the Darkness és a Cosmos jelenetei. Mivel azonban mégis egy The Foundry videóról van szó, nem lepődhetünk meg azon, hogy a srácok munkája a NUKE, a MODO és a MARI mentén mozog, ugyanakkor hallhatunk arról is, hogy tinédzserként milyen hatással volt rájuk az ILM és mi késztette őket arra, hogy saját céget alapítsanak Atomic Fiction néven.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply