Újratöltve: elefánt a porcelánboltban

0

Egy rövid videóban újabb részleteket láthatunk azt illetően, hogy miként sikerült Vancouver utcáira táncoló elefántot varázsolnia az MPC stúdiónak.

A meteorológiai nyár utolsó napjaiban mutattuk be az angol MPC stúdó által készített breakdown videót, melyet a Money Supermarket számára készítettek és egy afrikai elefánt nyakában ücsörgő férfiember volt a főszereplője. Most ismét ebben a témában láthatunk egy-két érdekességet az MPC jóvoltából, többek között az ormányos állat csontvázát és izomzatát illetően, illetve megtekinthetünk néhány koncepciórajzot arról, hogy miként képzelték a jeleneteket akkor, amikor még csak az ötletelés fázisában voltak.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply