Huge: így kell főcímet készíteni

0

A londoni Huge Designs remekbe szabott főcímet készített, amit mindenkinek érdemes megtekinteni, mert nem csak a kivitelezés profi, hanem a koncepció is.

Az Intruders című tévésorozathoz készített 45 másodperces anyag olyan, amit bármelyik stúdió megirigyelhet, és ezt most nem csak a mögötte lévő technikai jellegű dolgok miatt írjuk, hanem azért is, mert a Huge főcíme remekül illeszkedik a sorozat jellegéhez.  A stúdió egyébként ebben a legjobb, mármint a főcímekben, mondhatni erre szakosodtak, hiszen számos filmnek, dokumentumfilmnek és tévéműsornak készítettek különböző munkákat, ami aztán Emmyt hozott nekik tavaly szeptemberben.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply