Territory Studio: így készült a Heroes & Generals trailer

0

Mindössze a Heroes & Generals trailer két jelenetéről van szó, de már ez is szépen megmutatja, hogy mennyi munkát kell belefektetni néhány másodpercnyi anyagba.

Ezek a jelenetek adják a Reto-Moto által fejlesztett PC-s online játék Steames debut trailerét, mely egy napi forgatási munkát és 10 színész jelenlétét igényelte, nem is beszélve a drótos behúzásokról, illetve a Sony F55-ről, mely 240 fps-sel járult hozzá a lassított felvételek elkészültéhez. Ezen kívül kellett még húsz korhű egyenruha, valamint a Furio dolly, melyre a kamerát helyezték, minden másra pedig ott volt a digitális technika. A Heroes & Generals free2play cím és alapvetően FPS nézetű akciójáték, de nem nélkülözi a stratégiai elemeket sem, Steames early acces hozzáférése pedig július 11-én volt esedékes. A Territory Studio három emberrel alakult 2010-ben, és dolgoztak például a Fast & Furious 6-ban is, ahol a monitorokon megjelenő tartalmakat állították elő.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply