Nomad VFX: Remora – a lázadó bolygó

0

A Nomad VFX egy előzetesnek nevezhető videót mutatott be a Remora című filmből, melyről alig lehet tudni valamit, de a látvány ígéretesnek tűnik.

A sztori szerint egy olyan bolygón járunk, amit vastag jégpáncél borít, és mivel lakói elég mostohán bántak otthonukkal, ezért a bolygó fellázadt ellenük, tehát kénytelenek kénytelenek egy hatalmas tengeralattjáróban élni, közben pedig másik élőhelyet keresni. Ahogy ez elég sok filmben lenni szokott, a távozás és az új otthon benépesítése a pénzes elit lehetősége és feladata lesz, akik először fogják áttörni a jégpáncélt, hogy egy olyan bolygóra utazzanak, melynek csak egyetlen napja és holdja van, ráadásul dinoszauruszok lakják. Az egyperces előzetes alapján azt lehet mondani, hogy a 2010-ben alapított Nomad VFX mindent megtett a hiteles látvány érdekében, és talán nem véletlen, hogy ők Latin-Amerika legjobb VFX stúdiója. Érdekességként még annyit, hogy a remora a Wikipédia szerint a sugarasúszójú halak (Actinopterygii) osztályához, a sügéralakúak (Perciformes) rendjébe, ezen belül az Echeneidae családjába tartozó nem.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply