Hétfő reggeli showreel: Umbrella VFX

0

Kezdjük a hetet egy olyan showreel videóval, mely az Umbrella VFX-hez köthető és mivel a “Summer VFX Showreel” nevet viseli, még jól is esik ebben az esős időjárásban.

Többek között azért is az Umbrella VFX került a hét első hírébe, mert budapesti székhellyel bírnak, és ez az ami magyarázza, hogy ha szétnézünk a munkáik között, akkor a reklámoknál találunk jó pár hazait, bár a mi szemünk valamiért leragadt a Soproni sör videójának képénél, de ez most nem tartozik ide.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply