Mindenkit vár az Origin

0

Nincs közel, de aki szeptember 26-án netán éppen Hollywoodban jár, és nincs semmi jobb dolga, az mindenképpen nézzen be az egyestés rendezvényére, mely az Origin: Conceptual Vision for Film and Games nevet viseli.

A szeptember 26-án elhangzó előadások biztosan érdekesek lesznek, már csak azért is, mert ott lesz többek között Daniel Dociu (chief art director – NCSoft), Ryan Meinderding (head of visual development – Marvel Studios), de a Blizzard Entertainment, a Riot Games, valamint az elsöprő sikerű Uncharted fejlesztője, a Naughty Dog is képviseltetik magukat. Témaként többek között a környezet, a karakterek és a járművek fognak felmerülni, illetve bemutatásra kerül néhány 2D és 3D technika is, melyekkel az előadók dolgoznak. Az Origin: Conceptual Vision for Film and Games  szeptember 26-án, este 8-tól 11-ig tart a Gnomon Gallery-ben, majd a rákövetkező két napban, vagyis szeptember 27-én és 28-án a Gnomon Workshop Live jön, ami szintén legalább ugyanennyire érdekes lehet. Utóbbira 250 dollár a beugró, diákoknak azonban elengednek egy százast, vagyis 150 dollárért vehetnek részt a kétnapos előadássorozaton.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply