Mikros Image: indulhat az élet!

0

A Mikros Image egy vicces, és állatbarátok számára is kedves reklámvideót készített, ahol az életet élvező mosómedvék állnak a középpontban.

A városlakók életét olykor-olykor megkeserítő, kukaborogató és mancsukat rendkívül ügyesen használó négylábúak a főszereplői annak a reklámnak, melyet a Mikros Image készített a Schneider Electric megrendelésére. A csapat korábban is bizonyította már, hogy otthon van a reklámok világában, hiszen láthattuk, hogy milyen jó kis filmecskét készített a Nissan Juke-hoz, ráadásul akkor egy kicsit a technikai megvalósításba is beavattak. A mostani videó munkálatainál az egyik legnagyobb kihívást az jelentette számukra, ami általában az állati szereplők megjelenítésekor mindig komoly feladat, vagyis a szőrös kültakaró hiteles megalkotása. Kijelenthető, hogy a Mikros Image a Life is On című klipben ügyesen bánt a mosómedvékkel.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply