Redefine: egy érdekes konferencia a fővárosunkban

0

A Redefine világszínvonalú előadókat hoz el Budapestre, akik nem csak tapasztalataikat, de elképzeléseiket is megosztják a közönséggel.

Ahogy a Redefine konferencia beharangozó videójában is hallani, az elmúlt években rengeteg dolog változott, köszönhetően a technológiai fejlődésnek, mely egyre inkább a digitális világ felé tereli az embereket. A kézzelfogható adattárolók helyett mindinkább a felhőben tárolt információk, az állandó online kapcsolat, az újabbnál újabb alkalmazások, lehetőségek tervezői szemmel is másfajta megközelítését igénylik a dolgoknak. A hang, a kép, valamint a valóság egészen más dimenziók mentén kapcsolódik már most is, és fog kapcsolódni a jövőben is, amit a hordozható eszközök és a rengeteg okostelefon is elősegít, ám mindez egyszersmind új lehetőségeket nyújt fejlesztői és felhasználói oldalon egyaránt. A Redefine tizenöt olyan előadót vonultat fel, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a szakmában és megéri végighallgatni őket. A rendezvény október 2-án és 3-án lesz az Uránia Nemzeti Filmszínházban, részletesen pedig itt olvashattok róla, illetve a jegyrendelés is innen érhető el.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply