Könyvajánló: Digital Painting Techniques Volume 6

0

A Digital Painting Techniques sorozat elérkezett a hatodik évéhez, ami egyben azt is jelenti, hogy megérkezett a hatodik kiadás.

Pár nappal ezelőtt egy nagyon jó kis kézikönyvet ajánlottunk nektek, most pedig itt egy újabb kiadvány, mely a Digital Painting Techniques Volume 6 nevet viseli és a korábban megismert részek tradícióit követve a téma digitális trendjeit és technikáit foglalja össze, méghozzá az iparág neves képviselőinek interpretálásában. Többek között olvashatjuk Donglu You gondolatait, aki az Ubisoft alkalmazásában áll és olyan videojátékok fejlesztésénél működik közre, mint például a Far Cry 4, ami elég nagy durranásnak ígérkezik. A Digital Painting Techniques tartalmából szemezgetve, a teljesség igénye nélkül említhető a víz, a haj és a bőr megalkotása, vagy a megfelelő környezet és világítás a különböző napszakokban, de ugyanígy a fantáziavilágok megteremtésére is kitér a könyv. A témakörök teljes tartalmának megismeréséhez és/vagy a 288 oldalas könyv  29,99 fontos megrendeléshez kattintsatok ide!

digital techniques

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply