Unreal Engine 4: így megy iOS 8-on

0

Az Unreal Engine 4 az Epictől megszokott minőséget képviseli, most pedig megnézhetjük, hogy miként teljesít az Apple rendszerén.

Azt már a nyár eleje óta tudjuk, hogy az Unreal Engine 4 nagyot fog gurítani az almás eszközökön, hiszen a WWDC 2014-en az Apple éppen eleget beszélt erről is. Pont ezért most nem ez a hír, hanem a Zen Garden, ami ingyenesen letölthető az iTunes-ból (bár az ingyenesség akár önálló hír is lehetne) és jó demonstrációja annak, hogy mit tud az UE4 iOS 8-on. Amennyiben a száraz tényeket és számokat nézzük, úgy elég annyit tudni, hogy a videóban látható jelenetek 30 fps, 1440×1080-as felbontás, 4x MSAA mellett készültek.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply