Milk: 47 Ronin breakdown

0

A Milk kiadott egy nagyon jó kis breakdown videót a 47 Ronin kapcsán, melyből kiderül, hogy milyen megoldásokkal lettek olyanok a szamurájok, ahogyan azt a moziban is láthattuk.

A BAFTA-díjas Milk egy független londoni stúdió, akiknek korábban is bemutattuk már egy-két munkáját, így például a Doctor Who félarcú emberét, valamint a Dracula Untold előzetesét, melybe szintén sok energiát fektettek. A Will Cohen által irányított Milk jelenleg száz fővel működik és tévéfilmekhez, sorozatokhoz, valamint mozis alkotásokhoz egyaránt besegítenek, így dolgoztak például a 24: Live Another Dayen, a Sherlockon, a David Attenborough’s Natural History Museum Alive 3D-n, az Ice Age Giantsen, a Sinbadon, a Skinsen, valamint a Merlinen.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply