Oscar-díj 2014 jelölések a legjobb vizuális effektusokra

0

Az Oscar-díj gála minden évben hatalmas esemény és rengetegen várják remegő térdekkel, hogy vajon lesz-e lehetőségük perceken át megköszönni a pódiumon az arany szobrocskát.

A legjobb vizuális effektusokért járó elismerés 1940 óta képezi az Oscar-díj kiosztójának részét, és legutóbb az volt a tapasztalat, hogy 14-ből 10 film nem csak ezt az egy jelölést kapta, így a goldderby.com szerint ez jó hír lehet Christopher Nolan számára, akit az Interstellar miatt jelöltek a megtisztelő címre. A 2004-es Spider-Man 2 óta nem nyert a legjobb vizuális effektusok kategóriájában szobrot képregény-adaptáció, ám ez most jó eséllyel megváltozik, hiszen több cím is van az indulók között, így a Guardians of the Galaxy, a Captain America: The Winter Soldier, a The Amazing Spider-Man 2, valamint az X-Men: Days of Future Past van a kalapbanNem kétséges, hogy egy Oscar-díj gálán Michael Bay is képviselteti magát, aki adott esetben a Teenage Mutant Ninja Turtles kapcsán lehet befutó, míg PeteJackson a hobbit-trilógia The Battle of The Five Armies révén szorongathatja majd az aranyozott emberkét. Szintén Oscart kaphat a Dawn of the Planet of the Apes, a Godzilla, az Edge of Tomorrow, a Robocop, a Maleficent, a Noah és az Into the Woods is.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply