Visszatekintő: így világít be a Pixar

0

A tavalyi SIGGRAPH egyik igazán érdekes előadását a Pixar tartotta, akik bemutatták, hogy miként lehet megfelelő fényeket készíteni a megfelelő helyekre.

A SIGGRAPH 2013 volt a helye annak, ahol a Pixar tartott egy bemutatót, mely a Pixar Research Interactive Lightning címet viselte és Jean-Daniel Nahmias tartotta, melyben szépen látszott, hogy milyen jól használható az Nvidia Optix a Katanával. Most az fxguide jóvoltából ebből láthatunk egy néhány perces kiragadott részletet, de már emiatt is érdemes megnézni, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

 

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply