Ingyenes Autodesk az iskoláknak

0

Az Autodesk Inc. nem fukarkodik az oktatási intézményekkel, hiszen a diákok és a tanárok után immár az iskolák is ingyenesen használhatják a szoftvert.

Ahogy az Autodesk honlapján is szerepel, október hetedikétől ingyenesen (ami azt jelenti, hogy teljesen ingyenesen), világszerte hozzáférhető a termék az oktatási intézmények számára, és ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy ellátogatunk erre a linkre és bejelentkezünk, vagy ha nem rendelkezünk felhasználói fiókkal, akkor regisztrálunk az oldalra, majd kiválasztjuk a nekünk megfelelő konstrukciót. Az Autodesk ingyenessége kapcsán a fejlesztők azért emelik ki, hogy valóban így van, mert a szoftver összes funkciója használható és nem kerül vízjel a végtermékre sem, tehát az intézmények végre valóban úgy használhatják, ahogy csak szeretnék, miközben komoly mennyiségben érhető el hozzá oktatóanyag.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply