A BBC Music szerint csak az égben tudhatják

0

A BBC Music szűk háromperces zenés klipje szerint csak Isten tudhatja, de az biztos, hogy nem lőttek mellé, amikor VFX munkák terén a Milk jutott eszükbe.

A Milk állandó szereplőnek számít oldalunkon és ezt lassan mindig leírjuk, amikor róluk esik szó, de tesszük mindezt azért, mert sokszor botlunk a munkájukba. Most éppen a BBC Music köthető hozzájuk, ahol a Beach Boys klasszikusának a “God Only Knows”-nak sztárokkal telezsúfolt klipjét dolgozták meg úgy, hogy megfelelő legyen. Az összesen huszonhét hírességet felvonultató énekelgetésben Elton John pillangókat kapott, Kylie Minogue bekerült egy buborékba, Lorde CG szárnyakat kapott, és még bőven lehetne sorolni, hogy milyen érdekességek láthatóak, miközben a BBC Music játszik. Helyette inkább nézzük meg magát a klipet.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply