Digital District: így készült a háborgó vulkán

0

A Digital District breakdown videójából kiderül, hogy milyen megoldásokkal alkották meg a Volvic – The Giant vulkánkitörését.

A Digital District videója nem hosszú, ellenben megmutatja, hogy melyik jelenetnél milyen rétegekkel dolgoztak az alkotók, és azt kell mondjuk, a végeredmény szerfelett látványosra sikeredett. A 2008-ban alapított francia központú, de Belgiumban, Kanadában és Kínában is stúdióval rendelkező cég számos filmhez és reklámfilmhez alkotta meg a VFX és CG jeleneteket, így nem csoda, hogy most is remek képi elemekkel találkozhatunk.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply