Into the Woods: mesehősök egy helyen

0

A Disney összehoz egy-két hányattatott sorsú mesehőst, ami számunkra egy rakás VFX jelenetet jelent az Into the Woods című filmben.

Nem csak a szereposztás tűnik parádésnak, de az Into the Woods jelenetei is varázslatosnak tűnnek, ami egy olyan mesében, melyben Meryl Streep boszorkányt játszik és Johnny Depp farkast, minimum elvárást jelent. A Hamupipőkét és Aranyhajt is főszereplőként felvonultató mese az amerikai mozikban már karácsonykor látható lesz, de a Disney Studio már most kiadott egy párperces werket, melyben megszólalnak a színészek és láthatunk néhány érdekesebb jelenetet. Ami pedig az Into the Woods VFX munkálatait illeti, azokon az MPC, és az Atomic Arts is dolgozik, így biztos, hogy nem lesz majd okunk a panaszra.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply