Veteránokkal száll ringbe a Vitality Visual Effects

0

Van az úgy, hogy rutinos rókák gondolnak egyet, és összegyűlt tapasztalataikat egy cégalapítással kívánják kamatoztatni, mint most a Vitality Visual Effects esetében.

A Vitality Visual Effects olyan nagyszerű embereket jelent, mint Guy Botham, aki korábban a Hydralux színeiben versenyzett, valamint Andrew Fowler, aki a Walt Disney Company egykori alelnöke, illetve visual FX producerként dolgozott olyan filmeken, mint a Noah, a 300, vagy a Tomb Raider. Botham nevéhez sem éppen ZS-kategóriás akciófilmek köthetőek, hiszen közreműködött az Into the Storm, valamint a The Twilight Saga: Breaking Down – Part 2-ben, ám a duó a biztonság kedvéért magához csábította Loeng Wong-Savunt, aki a Vitality Visual Effects lead artist pozícióját tölti be. Az ő tapasztalatai többek között a Skyfallból, az Avatarból, valamint a The Curious Case of Benjamin Buttonból származnak. Jelenleg öt alkalmazottal dolgoznak, de a tervek szerint ötvenre fogják feltolni ezt a számot, és bár a központ Los Angelesben van, a  munka oroszlánrészét az adózási szempontból jelenleg még kedvezőbb Vancouverben végzik.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply