Karácsonyi hangulatban az MPC

0

Az MPC olyan karácsonyt alkotott, ahol tündérek cikáznak a levegőben, és melltartót varázsolnak a párját hanyagoló férfiember kezébe.

A bevásárlóközpontokba már beszökött a karácsony, pedig a hőmérséklet még bőven 10 fok felett van, de megszokhattuk már, hogy a vásárlásra buzdítást a bevétel orientált szektorban nem lehet elég korán kezdeni. Most azonban koncentráljunk inkább az MPC munkájára, melyet a Mark & Spencer számára készített, és tele van mindenféle jópofa vizuális effekttel. Philippe Andre rendező elmondása szerint a teljes munka 10 hétbe került, ám szerinte bőven megérte, és nagyon elégedett az MPC teljesítményével, főleg ami azt illeti, ahogy a cég lekövette a rendezői elképzeléseket. A videót az alábbi képre kattintva tudjátok megtekinteni.

mpc karacsony

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply