Ingyenes iOS alkalmazást kapott a CL3VER

0

A CL3VER új alkalmazásának lényege, hogy az elkészített interaktív 3D-s prezentációt iPaden és iPhone-on is megtekinthetjük.

Amennyiben vitát szeretnénk szítani vallások között, úgy már eleve azt is hírként értékelnénk, hogy egy olyan alkalmazásról van szó, mely hiába érkezik iOS-re, mégis ingyenes, de távol álljon tőlünk, hogy ilyen cinikusak legyünk. Inkább örülünk annak, hogy a felhőalapú, interaktív 3D-s platform, vagyis a CL3VER olyan alkalmazást kínál, mellyel immár az iPad és az iPhone is alkalmassá válik a prezentációk megtekintésére. A valamivel részletesebb leíráshoz, valamint az alkalmazás letöltéséhez kattintsatok ide. (A CL3VER letöltés természetesen App Store felületre fog irányítani, de az is elérhető a hivatkozott oldalról).

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply