A Rodeo FX lett a befutó

0

A Rodeo FX vitte a pálmát a Hollywood Post Alliance Awards díjkiosztóján, legalábbis ami a televíziós vizuális effekteket illeti.

A Rodeo FX bejelentette, hogy nekik jutott a dicsőség az Outstanding Visual Effects kategóriában a HPA Awards kiosztón, és vajon mi más hozta a megérdemelt jutalmat, mint a Game of Thrones? A rendkívül népszerű sorozat egyik fő VFX brigádja a negyedik évadhoz százötvennél is több jelenetet varázsolt kellően látványossá, és azt, hogy ez milyen jól megy nekik, mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén nem ez az első ilyen jellegű díjuk, hiszen behúzták az Emmy-t is, szintén ebben a kategóriában. “Rendkívül büszkék voltunk az Emmy-re, most pedig nagyon örülünk a HPA díjának , mely az egyik legkomolyabb elismerés a szakmában”, mondta Sébastien Moreau, a Rodeo FX elnöke, aki egyben VFX executive supervisor funkciót is betölt.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply