Godzilla: egy jó kis breakdown MPC módra

0

Godzilla nagy kedvence a filmeseknek, hiszen évtizedek óta dönt romba komplett városrészeket, most pedig megnézhetjük, hogy legutóbb hogyan tette mindezt.

Ahogy az elmúlt napokban Hamupipőkéről írtuk, úgy Godzilla is egyfajta örökzöld forrása a filmezésnek, ami legutóbb látványos, és izgalmas akciófilmben materializálódott. Az MPC most kiadott egy olyan videót, melyben azt is láthatjuk, hogy milyen megoldásokkal alkották meg a címszereplőt, illetve az őt marcangoló egyéb csúfságokat. Az MPC dedikált Godzilla oldalához ide kattintva vezet az út.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply