A Finnair lerántja a leplet

0

Kezdetben hiszünk, aztán már nem, majd amikor gyerekeink lesznek, újra. A Finnair most beavat a titokba, vagy legalábbis annak egyik variánsába. 

Aktuálisnak nevezhető, ha végre oldalunkon is ellövünk egy Mikulás témájú cikket, de nem lesz semmiféle ho-ho-hóó, vagy kéménybe bújás, hanem a Finnair megközelítését szeretnénk nektek megmutatni, ahol nem csupán egy 30 másodperces etűdöt állítottak össze, hanem rendesen belemennek a témába. Mindebben segítségre volt számukra a Troll VFX, ami egy finn stúdió, bár ez talán nem túl meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a Finnair a megrendelő. A Troll VFX-ről elmondható, hogy reklámokban és tévéfilmekben is járatosak, így nem véletlen, hogy a most látható filmecskében is benne van a munkájuk.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply