Vajon kik kaphatnak Oscar-díjat legközelebb?

0

A 87. Oscar-díj átadás Legjobb Vizuális Effektjei kategóriában elég nagy a tülekedés, csupa komoly cím közül kerül ki a legjobb. 

Az Oscad-díjra az említett kategóriában összesen 10 film került jelölésre, melyek közül öt kerül be a “döntőbe”, de azt, hogy mely címek lesznek ezek, csak 2015. január 15-én fogjuk megtudni, míg az Oscar-díj átadásra február 22-én kerül sor, amit élőben közvetít az ABC Television Network, és mintegy 225 országban láthatják majd.

Az Oscar-díj jelöltjei:

    Captain America: The Winter Soldier
    Dawn of the Planet of the Apes
    Godzilla
    Guardians of the Galaxy
    The Hobbit: The Battle of the Five Armies
    Interstellar
    Maleficent
    Night at the Museum: Secret of the Tomb
    Transformers: Age of Extinction
    X-Men: Days of Future Past

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply