MARI és MODO aprópénzért

0

A The Foundry gondolt egyet, és csinált egy jó kis MARI és MODO bundle csomagot, amit a kicsi, független csapatoknak is megéri beszerezni. 

Egy évvel ezelőtt a The Foundry Steamre vitte a MODO-t, amit leginkább a játékfejlesztők díjaztak, és elég pozitív fogadtatásra talált, így most a digitális boltba vitték a MARI és a MODO indie változatát, melyekhez igen kedvező áron juthat hozzá bárki, aki beéri a korlátozott, de mégis nagy segítséget nyújtó lehetőségekkel. Ennek természetesen vannak árnyoldalai, hiszen nem érhető el minden funkció, így például Steam-fiókhoz kötött a projektfájl, illetve egyes kimenő fájlformátumok is megszűnnek, de cserébe a 264,75 eurós árért, talán vállalható azok számára, akik így is hatékonyabban tudnak dolgozni, mint korábban. Ráadásul ismerve a Steam árpolitikáját, akár valami komolyan ösztönző akcióra is számíthatunk, amikor már bőven megéri kinyitni a pénztárcát.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply