Képömleny: százötven HDR kép ingyen

0

A NoEmotion által kínált HDR képek felbontása 15.000 x 7.000 pixel, tehát akinek ilyesmire van szüksége, az jó helyen jár.

Ráadásul mivel CC-licenccel rendelkeznek, így a felhasználási körük valamivel szélesebb, mint a csakis saját felhasználásra szánt termékeknek. Ezek a HDR képek egyébként Csehországban és Svájcban készültek, mégpedig a NoEmotion 3ds Max művészeinek keze által, ami ebben az esetben Marek Denkót és Peter Sanitrát jelenti. A 150 képet tartalmazó HDR csomag 10 hónapnyi kattintgatás eredménye, melyek külső és belső helyszíneket egyaránt tartalmaznak, de a tulajdonosok kérése, hogy lehetőleg senki ne próbálja meg egyszerre lerántani a teljes gyűjteményt, a napi 200 GB-os limit végett. Ja, mielőtt elfelejtjük, a képekért tessék ide kattintani!

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply