Ingyenes objektumok, szeretettel Fehéroroszországból!

0

A jelek szerint ez ma egy ilyen ingyenes nap, hiszen reggel szívjóságból kaptunk oktatást, most pedig 3D modelleket kapunk grátiszban. 

A fehérorosz Andrei Mikhalenko nem olyan típusú ember, akire rá lehetne sütni a zsugori jelzőt, hiszen alkotásait közkinccsé teszi, így most a Behance portfólióban szereplő 12 konyhai bútort, illetve 10 fa modellt kínálja szíves felhasználásra. Előbbiekből az egész kicsi evőeszközöktől a nagyobb darabokig (sütő) terjed a repertoár, míg utóbbiak esetében négy különböző nyír-, és hat eltérő fenyőmodell üti a markunkat. A modellek 3Ds Max, Marvelous Designer és ZBrush használatával készültek, illetve ide kattintva tölthetőek le az ingyenes hasznosságok.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply