Használt objektív 8,5 millióért?

0

Aki vállalkozó, és szeretne némi extra kiadást az év vége előtt, annak remek választás lehet ez az egyébként ritkaságnak számító objektív. 

Árában még a közelében sem jár annak a Canon objektívnek, mely negyvenmillió forintot kóstált, bár az e-Bay aukcióján feltűnt Nikon Reflex-Nikkor 2000mm f/11 licitjének még messze nincs vége, tehát néhány millióval nőhet a végösszeg. Ez a termék egyébként a gyártó leghosszabb és legnehezebb objektíve a maga bő 17 kilójával, és legutóbb 2010-ben adtak el egy ilyet az eBay-en, ám akkor “mindössze” 20.000 dollár volt a végösszeg, igaz, a rákövetkező évben egy testvére 95.000 dollárért ment el, de az meg egy jótékonysági aukció volt. Akit érdekel az objektív, vagy netán licitálni is szeretne rá, az kattintson ide, ahol a kínai illetőségű Breguet Camera egy halom fotón mutatja be az eladásra kínált terméket. Ezzel szépen keretbe is foglaltuk a napot fényképezős (Nikonos) téren, de holnap ismét jövünk, szinte ünnepi hangulatban.

nikkor

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply