Society of Illustrators: ügyes kezű rajzolók, eljött a ti időtök!

0

A Society of Illustrators “fegyverbe szólít” mindenkit, aki meg kívánja mutatni tehetségét, bár ehhez a jelentkezőknek csipkedni kell magukat.

The Society of Illustrators bejelentette a második Comic and Cartoon Art Competition nevű megmérettetését, mely a világ minden művészének szól, akiknek a munkáját profi zsűri bírálja el, beleértve rajzfilmeseket, illusztrátorokat, kiadókat, és szerkesztőket. A pályamunkák egyébként majd megtekinthetőek lesznek a MoCCA Galery-ben, mégpedig 2015. június 16-tól – augusztus 15-ig. A nevezéseket többféle kategóriában is várják, legyen szó sokoldalas képregényről, vagy digitális kiadású műről, de akit érdekel a dolog, és szeretne minél többet megtudni a The Society of Illustrators versenyéről, az kattintson ide, és böngéssze a kategóriákat és a nevezési feltételeket. A határidő szoros, hiszen a nevezéseket január 5-ig várják a szervezők, de akinek van kész műve (és miért ne lenne?) annak nem lehet probléma.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply