Szuperhősök: az eddigi legdurvább harcjelenet

0

A szeretet ünnepének estéje előtt egy nappal mi lenne stílusosabb, ha nem az, hogy szuperhősök próbálják rendezni egymással a konfliktusokat. 

Három szó: Batman, Superman, Legó! Ugye jól hangzik? A most következő stop-motion rövidfilmben mindhárman faktor találkozik, vagyis megnézhetjük, amint Batman megpróbálja végképp eltörölni azt az kollégáját, aki kívül hordja az alsónadrágját (és ez természetesen el is hangzik). Köszönjük a BrickNerdnek, hogy elkészítették ezt a produkciót, és reméljük, újabb szuperhősök is összecsapnak majd.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply