A karácsonyban is benne van a The Mill keze

0

A gyertyafény és a csillagszórók mellé a The Mill munkáját kínáljuk, akik egy jóképű CG rénszarvassal támogatják az ünnepi hangulatot. 

A The Mill a Peterson Milla Hooks reklámügynökség megkeresésére fogott neki a Holiday Magic címet viselő reklámfilmnek, melynél a csapat egy CG rénszarvast kellett, hogy alkosson. A reklámfilm cselekménye szerint az apa magával viszi gyerekét egy olyan helyre, melyre anno az ő apja is elvitte őt, és ez a forgatás esetében egy kanadai helyszín volt, melyet a The Mill kellően téliesre formált a havas fákkal, a szállingózó hóeséssel, és a ködös háttérrel. A többi pedig kiderül a filmecskéből.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply