Ilyet alkothatsz 140 DSLR géppel

0

A trükköt már ellőtték a Mátrixban, de azért 140 Canon DSLR egy helyen még így sem rossz, az eredmény pedig továbbra is látványos. 

Simon Birnes fogta magát, és kigondolta, hogy újra feltalálja a spanyol viaszt, amihez szüksége volt 140 Canon 1100D-re, és végül előállt a Mátrix óta ismert bullet-time effekt. Jó, ne legyünk igazságtalanok, Birnes mindezt megrendelésre tette, méghozzá a Sky televízió által vetített Got to Dance című műsorral kapcsolatban, ahol az volt a feladat, hogy a táncosok mozgását valamilyen különleges formában is megmutassák. A fenti videóban azonban a felhőtlen szórakozásé a szerep, hiszen ha Birnes és csapata összerakott egy ilyen rendszert, akkor értelemszerűen ki is akarta próbálni. És mindehhez csak száznegyven DSLR kamera kellett…

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply