Megérkezett a CION 4K/Ultra HD/2K/HD kamerája

0

A CION eredetileg nyárra volt betervezve, de végül csak megvárta a gyártó, hogy valamivel hidegebbre forduljon az időjárás, és vége legyen 2014-nek is. 

Az AJA Video örömmel jelentette, hogy ha nem is a beígért időpontban, de végre megérkezett a CION 4K/Ultra HD/2k/HD kamera, mely a gyártó szerint jelenleg az egyetlen olyan kamera a piacon, mely 4K-t rögzít 12-bites ProRes 444 fájlokban a háttértárra. Az AJA Pak SSD-vel költséghatékony módon vehetőek fel a 4K-s felvételek, miközben a CION kimenete lehet AJA RAW HFR 4K/120p-ig. Az adatátvitel sebességével sem lehetnek gondok, hiszen a Thunderbolt, vagy az USB3 segítségével gyorsan pörögnek az adatok, és már lehet is szerkeszteni, persze csak azután, hogy a felhasználók kifizették a 8.995 dolláros árat, illetve az SSD-ért kért 695 , vagy 1.295 dollárt (256 GB/512 GB). Bővebben itt olvashattok a CION-ról. cion kamera

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply