Digic Pictures: 20 percnyi háborús látványosság

1

A Digic Pictures által a Call of Duty-ban végzett munkát már korábban is volt alkalmunk megcsodálni, de így egyben még jobb, főleg az ebéd mellé. 

A Call of Duty: Advanced Warfare egyáltalán nem lett rossz játék, vagy legalábbis látni, hogy végre nem csupán egy rókabőrt kívánt róla lehúzni a kiadó, hanem valódi újdonságokat sikerült beletenni. Minket azonban most sokkal jobban érdekelnek azok az átvezetővideók melyekből a hazai illetőségű Digic Pictures készített egy hosszabb összeállítást annak okán, hogy nem kevés közük van a benne látható jelenetekhez. Nagyon szép munka, minden másodpercét megéri figyelemmel kísérni, és közben simán meg is tudunk ebédelni.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

  1. Pingback: The Witcher 3: erre az éjszakára biztosan emlékezni fogsz - Meshmag

Leave A Reply