Unreal Engine 4: nyissuk nagyra a szemünket!

0

Azt tudjuk, hogy ha Unreal Engine 4, akkor a látványra nem lehet panasz, és ez így van most is, amikor a Reflections Tech Demót nézzük. 

Az Unreal Engine 4 az elődeihez hasonlóan igen szép dolgokat tud, így most a tükröződések vannak a fókuszban, a Reflection Environmentnek köszönhetően, amiről az egyperces videó is szól. Miközben egyre több játékról tudni, mely ezt a motort használja majd, a fejlesztésért felelős Epic az ősszel egy egészen nagyvonalú gesztust tett, amikor bejelentette, hogy azon oktatási intézmények számára, melyeknek a kurzusai kapcsolódnak a videojáték-fejlesztéshez, számítástechnikához, művészethez, építészethez, szimulációs és vizualizációs oktatáshoz, ingyenesen használhatják az Unreal Engine 4-et.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply