Célegyenesben a The VFX Festival 2015

0

Nem egészen két hetet kell aludni ahhoz, hogy kezdetét vegye a The VFX Festival 2015, mely az újaknak és a profiknak egyaránt tartalmaz érdekes programokat. 

Londonban kerül megrendezésre a The VFX Festival 2015, mely háromnapos időtartama alatt az ismerkedőknek, a rajongóknak, és a veteránoknak is megfelelő tartalmakat kínál, sőt, a tematika is pont erre van felépítve. Január 27-én ugyanis a VFX alapjairól, a karrierépítésről, illetve a Pixomondo segítségével a Game of Thrones titkairól lesz szó, míg a második nap inkább a rajongóknak szól, így több stúdió is tart majd előadást arról, hogy az egyes projektekben milyen trükköket vetettek be. A harmadik nap, vagyis január 29 azoké, akiket mélyebben is érint a szakma. A The VFX Festival 2015 programjairól, és az egyéb részletekről bővebben ide kattintva találtok információkat.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply