Negatív rekordot hozott a Disney új animációja

0

A Disney új animációs filmje alulmúlta a korábbi nyitóhétvégés negatív rekordert, bár ez még így is dollármilliókat jelent. 

Strange Magic címet viselő Disney alkotás George Lucas szerint a 12 éves lányoknak szól, de ahogyan az várható volt, az előadásokat vegyes életkorú nézők látogatták, és hiába a hétszeres Oscar-díjas Gary Rydstrom (aki itt rendezőként működött közre), az alkotás az egyik legrosszabb nyitást produkálta az animációs filmek listáján. Ez azt jelenti, hogy 3000+ filmszínházat vizsgálva mindössze 5,5 millió dollárt tudott hozni, ami minket, mint magánszemélyeket nyilvánvalóan kirántana mindenféle bajból, de egy Disney-jellegű cég esetében egyértelműen negatív összeg. Ezzel a Strange Magic a 2002-ben megjelent The Wild Thornberries 6,01 millió dolláros nyitányát, illetve az 1998-as Quest for Camelot 6,04 millióját múlta alul.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply