Könyvajánló – Pierre Grage: Inside VFX

0

Egy olyan könyvajánló nyitja a mai napot, mely igazi belsős információkat ad a VFX ipar múltjának és jelenének történéseiről. 

Az aktuális könyvajánló alanya Pierre Grage:Inside VFX című műve, mellyel kapcsolatban a legnagyobb stúdiók is elismerően nyilatkoztak, írója pedig olyan filmeken dolgozott, mint az Avatar, Harry Potter 5, vagy a Pacific Rim. A szerző a könyvében több olyan titokról is lerántja a leplet, melyet eddig talán kevesen tudtak a sok millió dolláros iparágról, és ha ellátogatunk az Inside VFX oldalára, akkor pontokba szedve is láthatjuk a tartalmat, melyekből a teljesség igénye nélkül mazsoláztunk kicsit:

  • a digitális VFX eddig ismeretlen története,
  • hogyan néz ki valójában Hollywood üzleti modellje,
  • a filmek, és a vizuális effektek valódi költségei,
  • hogyan néz ki valójában a VFX iparág belülről.

A könyvajánló tárgyát, vagyis az Inside Vfx című írást több digitális bolt polcán is megtalálhatjátok, és akit érdekel a dolog, az ide kattintva eldöntheti, hogy honnan is kívánja beszerezni.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply