Unit Image: The Crew making of a benzinvérűeknek

2

A szerdai ebéd mellé a Unit Image bemutatóját ajánljuk azoknak, akik nem csak a CG dolgokat szeretik, hanem a drága autókat, és a száguldást is. 

Karácsonykor mutattuk be azt a CG összeállítást, melyet a hazai Puppetworks Animation Studio jegyez, most pedig a francia Unit Image került sorra, akik a The Crew trailert dobták össze. Ebben a kétperces filmecskében van egy halom olyan dolog, ami szakmai és autós szemmel is érdekes lehet, nem is beszélve arról, ha valakiben eme két jellemző halmazának metszete található meg. LaFerrari, Mustang, Porsche, Nissan GT-R, sőt, még egy taxi is jutott a Unit Image kisfilmjébe.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

2 hozzászólás

Leave A Reply