Kommentár nélkül: Spice and Wolf Horo

0

Régen volt már kommentár nélkül rovat, most azonban egy jó kis timelaps videót hoztunk nektek, melyben a ZBrush a főszereplő.

Van úgy, hogy nem csak a legfrissebb dolgoknak  van értékük, és egy olyan videó, amire teljesen véletlen bukkanunk rá, egész érdekes lehet. Ilyen mostani kommentár nélkül alanyunk is, ami egy ZBrush timelapse, melyben tulajdonképpen a semmiből készül el a Spice and Wolf light novel sorozat főszereplője, úgyhogy nem is mondanánk semmi egyebet, hiszen a filmecske magáért beszél.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply