Játék a számokkal: nem lesz 4K-s a Canon 5Ds

1

IMG_0077-EditAlig néhány napja lehetett hallani a Canon 5Ds pletykáról, miszerint 4K-s videókat fog rögzíteni, és máris itt az ellenvélemény. 

A két-három nappal ezelőtt érkezett infókkal ellentétben most az derült ki, hogy bármennyire is a 4K felé tart a világ, a Canon 5Ds továbbra is alapvetően egy jó kis fényképezőgép marad, mely 1920×1080-ban fog rögzíteni mozgóképet, 30 fps sebességgel. Mindemellett egyéb tulajdonságairól is érkeztek információik, így például az 1/8000s zársebességről, a 3,2 hüvelykes 1,04 millió pontos LCD kijelzőről, a HDMI kimenetről, és a külső mikrofon csatlakoztatási lehetőségről. Ugyanakkor a 4K hívőknek sem kell lemondaniuk erről az opcióról, mivel a legfrissebb fülesek szerint augusztus tájékán érkezik egy Canon 5Ds Mark IV jelű változat, és ő már talán tudni fogja ezt a felvételi módot is.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

Leave A Reply