Ingyenes Blender shader a pixelhősök rajongóinak

0

Akinek esetleg olyan Blender shaderre van szüksége, ami 3D modellekből pixeles figurákat gyárt, akkor annak nem kell tovább keresgélnie. 

Toshihiro Kushizaki, japán alkotó Pixel Art Shadere egy olyan ingyenes Blender shader, melynek segítségével pontosan ezt a transzformációt tudjuk végrehajtani, vagyis bármilyen 3D modellből igazi, old school pixeles grafikát varázsol. A végeredmény BMP formátumban generálódik, és valóban a régi időket juttathatja eszünkbe, ugyanakkor érdemes tudni, hogy Kushizaki értelemszerűen japánul kommunikál, de szerencsére ide kattintva találhattok egy angol nyelvű tutorialt.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply