Megérkezett a Mash 3.3!

0

Itt a Mainframe North által fejlesztett Mash 3.3, a Mayához szánt, és sokoldalúságáról ismert szoftver legújabb frissítése. 

A Mash 3.3 egyik újítása, hogy támogatja a Viewport 2.0-t a Maya 2015-ben, illetve a fejlesztők szerint egyszerűsödtek, és az optimalizálásnak köszönhetően gyorsultak is a munkafolyamatok, de említésre méltó még a Dash, ami egy új scriptelő eszköz, és segítségével a repetitív feladatokat lehet gyorsítani. Természetesen mindezeken kívül történtek kisebb-nagyobb fejlesztések a Mash 3.3-hoz, melyekről bővebb tájékoztatást ide kattintva szerezhettek.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply